Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

I-Tech Smart Tens Συσκευή Ηλεκτροθεραπείας Tens 2 Καναλιών

I-Tech Smart Tens Συσκευή Ηλεκτροθεραπείας Tens 2 Καναλιών

Εξαντλήθηκε!
Το Smart Tens αποτελεί μία φορητή συσκευή ηλεκτροθεραπείας 2 καναλιών. Το Smart Tens είναι η μόνη συσκευή στην κατηγορία της ικανή να συνδυάζει μία θεραπεία TENS και μια θεραπεία EMS ανάλογα με τις ανάγκες του εξεταζόμενου σου.
83,00 
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Με την EMS δίπλα σου

Αντιμετώπισε την μετατραυματική και μετεγχειρητική μυϊκή αποκατάσταση με σύμμαχο σου την μορφή ρεύματος Ηλεκτροθεραπείας EMS. Ενεργοποίησε τις μυϊκές συσπάσεις μέσω ηλεκτρικών παλμών και αντιμετώπισε πληθώρα προβλημάτων στο σώμα. Επιτάχυνε τον βαθμό ανάρρωσης και αποκατάστασης των εξεταζομένων σου. Χρησιμοποίησε τη συσκευή για να προλάβεις ή να θεραπεύσεις τραυματισμούς που έχουν προκύψει κατά την αθλητική δραστηριότητα.

Detail Row #3 Right

Θεραπευτικές λύσεις!

Εξασφάλισε πολλαπλές θεραπευτικές λύσεις επιλέγοντας την ηλεκτροθεραπεία ως μέθοδο ίασης! Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια εξαιρετική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιείται κυρίως για να προσφέρει αναλγησία και ανακούφιση από τον πόνο στη φυσιοθεραπεία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ηλεκτροθεραπεία για να δώσεις λύσεις σε πολλά και διαφορετικά προβλήματα. Πρακτικά λειτουργεί μπλοκάροντας τον πόνο που στέλνει το σημείο ενόχλησης τους σώματος στον εγκέφαλο. Καταπολέμησε τον πόνο, αλλά  και επωφελήσου από το μεγάλο εύρος θεραπειών που προσφέρει με σύμμαχο σου την ηλεκτροθεραπεία.

Detail Row #4 Left

O πιο smart συνδυασμός

Δώσε τέλος στον πόνο και την ενόχληση οριστικά χρησιμοποιώντας την καινοτόμα αυτή smart συσκευή. Με δυνατότητα εναλλαγής των 2 ρευμάτων, όταν χρειάζεται,  η συσκευή αυτή θα σου προσφέρει  πολύ αποδοτικές θεραπείες. Εξασφάλισε θεραπευτικές λύσεις για πολλαπλά προβλήματα όπως οξείς και χρόνιους πόνους και ενίσχυσε την μυϊκή υγεία με σύμμαχο σου τον έξυπνο συνδυασμό της τεχνολογίας TENS και EMS.

Detail Row #5 Right

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

Αριθμός Εξόδων 2
Μορφές Ρευμάτων TENS, EMS
Πρωτόκολλα Θεραπείας 11
Ανεξάρτητη Ρύθμιση Έντασης
Μέγιστη Ρύθμιση Έντασης 60mA
Συχνότητα Κυματομορφής 2÷120 Hz
Πλάτος Παλμού 50÷400µs
Τροφοδοσία Ενέργειας 4 μπαταρίες AAA

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό