Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

I-Tech Q1000 premium Κυκλοφορητής Άκρων

I-Tech Q1000 premium Κυκλοφορητής Άκρων

Κατόπιν Παραγγελίας
H συσκευή συμπίεσης ή αλλιώς πρεσσοθεραπείας Q1000 premium από την εταιρία I-Tech διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά. Η συσκευή είναι ιδανική για οικιακή χρήση.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Γιατί πρεσσοθεραπεία;

Καταπολέμησε την παρουσία λεμφοιδήματος σε περιοχές που σε καταπονούν. Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί μία από τις καλύτερες και πιο διαδεδομένες μεθόδους αντιμετώπισης του λεμφοιδήματος. Η ευκολία και η απλότητα της σε συνδυασμό με το ότι μπορείς και εσύ πολύ εύκολα να εφαρμόσεις την τεχνική μέσω του μηχανήματος Q1000 premium από την άνεση του σπιτιού σου την καθιστούν εξαιρετικό τρόπο αντιμετώπισης. Καταπολέμησε επίσης πολύ αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη δημιουργία οιδήματων!  

Detail Row #3 Right

Πρεσσοθεραπεία και οφέλη! 

Καταπολέμησε τα αιματώματα, τη φλεβική στάση, αλλά και το λεμφοίδημα του χεριού μετά από μαστεκτομή πέρα από τα οιδήματα. Χρησιμοποίησε τη συσκευή μετά από χειρουργική επέμβαση και προφυλάξου από τους κινδύνους φλεβικής θρόμβωσης.

Detail Row #4 Left

Πρόλαβε την κυτταρίτιδα!

Μείωσε έγκαιρα τις πιθανότητες εξάπλωσης της κυτταρίτιδας όσο είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Το μασάζ για κυτταρίτιδα είναι μια πολύ κατάλληλη λύση για την αντιμετώπισή της από το σπίτι. Κάνε χρήση της συσκευής και καταπολέμησε άμεσα την αύξηση και την εξάπλωση της κυτταρίτιδας στο σώμα σου.

Σχετικά Προϊόντα