Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Hyperice Venom Back Συσκευή Λεμφοιδήματος Ζώνη Θερμότητας για τη Μέση

Hyperice Venom Back Συσκευή Λεμφοιδήματος Ζώνη Θερμότητας για τη Μέση

Εξαντλήθηκε!
Το επαναστατικό Venom Back της Hyperice ενισχύει την καταπραϋντική δύναμη της θερμότητας με συμπίεση και δονήσεις και ανακουφίζει απο τους πόνους στη μέση. Διαθέτει ψηφιακή οθόνη αφής για την ρύθμιση της θερμοκρασίας και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία 2 ωρών. Ο ιμάντας προσαρμόζεται και έχει τέσσερα σημεία δόνησης, 
249,00 
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Εσύ έχεις τον έλεγχο!

Η ζώνη Venom Back της Hyperice σου δίνει τη δυνατότητα του απόλυτου ελέγχου κατά την χρήση της! Η ψηφιακή οθόνη αφής σου επιτρέπει να ορίζεις και να παρακολουθείς τα επίπεδα θερμοκρασίας και τα τρία ξεχωριστά επίπεδα δόνησης. Έτσι κάθε φορά που χρησιμοποιείς το Venom Back, είναι με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Detail Row #3 Right

Ελευθερία κινήσεων!

Το Venom Back είναι σχεδιασμένο για να κινείται μαζί σου! Όσο το χρησιμοποιείς, μπορείς περπατάς, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή απλά να χαλαρώνεις και αυτό θα συνεχίζει να σε ανακουφίζει. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,90kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
111,76 cm x 25,4 cm