Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Hyperice Hypervolt Go Πιστόλι Μασάζ- Θεραπεία Δόνησης

Hyperice Hypervolt Go Πιστόλι Μασάζ- Θεραπεία Δόνησης

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
Το πιστόλι μασάζ Hypervolt Go της Hyperice είναι ιδανικό για να ανακουφίσει τους καταπονημένους μύες. Με την τεχνολογία Quiet Glide™, το αθόρυβο αλλά ισχυρό μοτέρ 40W σου προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ, ενώ παράλληλα οι δύο εναλλασσόμενες κεφαλές σου δίνουν την δυνατότητα να εστιάσεις την περιοχή που σε ενδιαφέρει περισσότερο. 
229,00 
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
+

Detail Row #3 Right

Γιατί να το επιλέξω;

Το Hypervolt Go είναι σχεδιασμένο για να μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου! Ο εργονομικός σχεδιασμός του σου επιτρέπει να το έχεις πάντα στην τσάντα σου, ώστε να απολαμβάνεις την ανακούφιση του μασάζ ανά πάσα στιγμή. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 18V lithium-ion για αυτονομία στην χρήση και είναι 30% μικρότερο από το Hypervolt.

Detail Row #4 Left

Αθόρυβη Ανακούφιση !

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία QuietGlide®, η λειτουργία του Hypervolt Go είναι σχεδόν αθόρυβη. Μπορείς λοιπόν, όσο χρησιμοποιείς το Hypervolt Go, να ακούς την μουσική σου, να μιλάς στο τηλέφωνο ή να παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, χωρίς διακοπές! 

Detail Row #5 Right

Έξατομικευμένη Ανακούφιση!

Το Hypervolt Go διαθέτει τρείς ξεχωριστές ταχύτητες μασάζ και έρχεται με δυο ρυθμιζόμενα εξαρτήματα για να επιλέξεις εσύ ποια συχνότητα ή ένταση καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Η λειτουργία τριών ταχυτήτων και οι δυο ξεχωριστές κεφαλές, προσφέρουν στοχευμένη και γρήγορη ανάρρωση στους καταπονημένους μύες.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,680kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
13,97 x 13,97 x 5,08