Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Everyway CHIRO CA130 Κρεβάτι Χειροπρακτικό

Everyway CHIRO CA130 Κρεβάτι Χειροπρακτικό

Κατόπιν Παραγγελίας
To ηλεκτρικό χειροπρακτικό κρεβάτι Everyway CHIRO CA130 σου παρέχει την απλότητα και την ευκολία στη χρήση που χρειάζεσαι για να εργαστείς με άνεση και ασφάλεια. Πρωταρχικός στόχος της Everyway Medical είναι να σου προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας,πιο φιλικά προς τον χρήστη, ενώ η τιμή τους να εξακολουθεί να είναι αρκετά οικονομική. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Προτεραιότητα η ασφάλεια!

Όσο αφορά την θεραπεία των δυσλειτουργιών των αρθρώσεων, αλλά και ειδικά εκείνων της σπονδυλικής στήλης, η λειτουργική χειροκίνητη και χειροπρακτική θεραπέια έιναι απαραίτητη. Για να μπορείς να εφαρμόσεις με τον πιο ασφαλη και άνετο τρόπο τις θεραπείες στον ασθενή σου, το κρεβάτι CHIROMA σου προσφέρει διάφορες βοηθητικές λειτουργίες που σου επιτρέπουν να εκτελείς διάφορες δοκιμαστικές εργασίες χωρίς κανέναν κίνδυνο παράπλευρης βλάβης στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Όχι 1, όχι 2, αλλά 8 διαφορετικά τμήματα!

Απόκτησε το κρεβάτι με τα 8 διαφορετικά τμήματα και εξασφάλισε τρομερή ευελιξία στις θεραπείες σου. Τώρα θα μπορείς να επικεντρωθείς και να διαχειριστείς με απόλυτη λεπτομερεία και άνεση πολλά διαφορετικά σημεία του σώματος των ασθενών σου. 

Detail Row #4 Left

Ποιό είναι το χρώμα σου;

Μπορείς να βρεις το χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο εργασίας σου. Προσαρμόσε με στυλ και χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σου το περιβάλλον εργασίας σου με σύμμαχο σου τη Everyway Medical. Το κρεβάτι εργασίας CHIRO CA 130  διατίθεται σε διάφορα χρώματα . Έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σου. Διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
8
Διαστάσεις
160 x 60 x 54 έως 98 cm
Δυνατότητα Μετατροπής του Προσκέφαλου
Ηλεκτρική Κλίση
Κίνηση Προσκέφαλου
15° έως -15°
Κίνηση Τμήματος Ποδιών
0° έως 15°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
225kg
Μέγιστο Ύψος
98cm
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τμήμα Ποδιών
Τροχήλατη Μεταφορά
Τρύπα στο Προσκέφαλο
Υδραυλική Κλίση