Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Everyway CA65 Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Everyway CA65 Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Κατόπιν Παραγγελίας
Το κρεβάτι θεραπείας 3 τμημάτων CA65 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και είναι το πιο δημοφιλές κρεβάτι της Everyway Medical. Εξασφάλισε άνεση, ευελιξία και ασφάλεια για τους ασθενείς σου με σύμμαχο σου την Everyway. Το κρεβάτι διατίθεται σε χρώμα μαύρο, μπλε, μπεζ, γκρι και μπορντώ για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική σου.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Ακόμα πιο λειτουργικό!

Ο εργονομικός σχεδιασμός του κρεβατιού σε συνδυασμό με τον λειτουργικό μοχλό στην περιοχή του ποδιού θα σου δώσει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Εφάρμοσε με άνεση και ασφάλεια τις θεραπευτικές τεχνικές σου στους ασθενείς σου, ενώ παράλληλα ρύθμισε με άνεση την κλίση και το ύψος που σε βολεύει ανά πάσα στιγμή.

Detail Row #3 Right

Βρες το χρώμα σου!

Ποιό είναι το χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο εργασίας σου. Προσάρμοσε με στυλ και χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σου το περιβάλλον εργασίας σου με σύμμαχο σου τη Everyway Medical. Το κρεβάτι εργασίας CA65 διατίθεται σεδιάφορα χρώματα για να διαλέξεις ποιό σου ταιριάζει περισσότερο. Έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σου. Διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
3
Διαστάσεις
195 x70 x 46 έως 91 cm
Δυνατότητα Μετατροπής του Προσκέφαλου
Ηλεκτρική Κλίση
Κίνηση Προσκέφαλου
35° έως 87°
Κίνηση Τμήματος Ποδιών
29° έως 20°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
225kg
Μέγιστο Ύψος
91cm
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τροχήλατη Μεταφορά
Τρύπα στο Προσκέφαλο
Υδραυλική Κλίση