Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

CanDo Ταναλάκια Χεριών, Ζευγάρι - Σετ 5 ζευγαριών

CanDo Ταναλάκια Χεριών, Ζευγάρι - Σετ 5 ζευγαριών

Εξαντλήθηκε
Οι λαβές χειρός ή αλλιώς γνωστά ως ταναλάκια αποτελεί το ιδανικό εργαλείο χεριών για πολλές ασκήσεις. Από αποκατάσταση εγκεφαλικού επεισοδίου μέχρι σκληρές ασκήσεις γυμναστικής. Κάθε συσκευασία περιέχει από 2 ζευγάρια εξασκητών. Διατίθεται σε διαφορά χρώματα, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας.
39,90 
101809
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Οφέλη ασκήσεων με ταναλάκια!

Εκγύμνασε τους πήχεις των χεριών και ενδυνάμωσε τα χέρια σου! Ενίσχυσε την αντοχή των χεριών σου και βελτίωσε τη επιδεξιότητα τους. Επιτάχυνε ιδιαίτερα σημαντικά την διαδικασία αποκατάστασης! Τόνωσε τα χέρια σου εύκολα και δες άμεσα αποτελέσματα.

Detail Row #3 Right

 Η τέλεια προθέρμανση!

Αν σηκώνεις βάρη στις προπονήσεις σου και θες να βελτιώσεις το επίπεδο σου, τότε αυτό ο εξασκητής χεριών είναι σίγουρα για εσένα! Κάνε προθέρμανση με τον εξασκητή πριν σηκώσεις βάρη και δες την αντοχή σου να αυξάνεται ταχύτατα.

Detail Row #4 Left

Ένα απο το καθένα!

Τα Ταναλάκια χεριών διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ανάγκη για εξάσκηση ή αποκατάσταση που χρειάζονται τα χέρια σου. Το να επιλέξεις το σωστό ταναλάκι είναι πολύ απλό. Σε αυτό το σετ θα βρεις ένα ταναλάκι απο κάθε χρώμα και δυσκολία για να καλύψεις κάθε σου ανάγκη. Συμβουλεύσου το οδηγό επιλογής και μάθε περισσότερα για κάθε ταναλάκι. Ανακάλυψε τον εδώ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Διατίθεται σε: Κόκκινο - Κίτρινο - Πράσινο - Μπλε - Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λαβές Χειρός

Δύναμη
  • 1,35kg
  • 10,90 kg
  • 2,70 kg
  • 21,80 kg
  • 5,40 kg
Επίπεδο Δυσκολίας
Διατίθεται σε Πολύ Ελαφρύ, Ελαφρύ, Μεσαίο, Σκληρό, Πολύ Σκληρό