Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

CanDo Δυναμικό Δίχτυ Εξάσκησης Χεριών 35,5 cm Κόκκινο Light

CanDo Δυναμικό Δίχτυ Εξάσκησης Χεριών 35,5 cm Κόκκινο Light

Εξαντλήθηκε!
Το δυναμικό δίχτυ εξάσκησης χεριών είναι ιδανικό για να ενδυναμώσεις τα χέρια σου. Είναι κατάλληλο και για προσωπική χρήση, αλλά και για επαγγελματική.
42,00 
850.610.193
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Χρησιμοποίησε το για ασκήσεις κάμψης και έκτασης των δακτύλων και του καρπού. Τόνωσε αποτελεσματικά τους μυς των χεριών και αύξησε την κυκλοφορία του αίματος. Πρόλαβε μικροτραυματισμούς και τενοντίτιδες στα δάχτυλα. Απόκτησε όλα αυτά τα οφέλη με την εγγύηση της CanDo.

Detail Row #3 Right

Πώς λειτουργεί;

Μπορείς να τροποποιήσεις την αντίσταση σε κάθε άσκηση. 'Αλλαξε απλά τη θέση των δακτύλων σου. Όσο πιο μακριά τοποθετήσεις τα δάκτυλα στις τρύπες που διαθέτει ο εξασκητής, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η αντίσταση. Αντίστοιχα, όσο πιο κοντα τα τοποθετήσεις τόσο πιο μικρή θα είναι. 

Detail Row #4 Left

Ποιο να επιλέξω;

Τα Δυναμικά Δίχτυα Εξάσκησης χεριών διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την ανάγκη για εξάσκηση ή αποκατάσταση που χρειάζονται τα χέρια σου. Το να επιλέξεις την κατάλληλη αντίσταση στα Δυναμικά Δίχτυα Εξάσκησης είναι πολύ απλό. Συμβουλεύσου τον οδηγό επιλογής για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ανακάλυψε τον εδώ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κόκκινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δίχτυα Ασκήσεων

Βαθμός Δυσκολίας
Light
Υλικό Κατασκευής
  • Χωρίς Λάτεξ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0.900kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
35.5 x 0.63 x 35.5 cm