Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

CanDo Digi-Extend n' Squeeze Εξασκητής Χεριών Medium - Σετ 5 τεμαχίων χωρίς θήκη

Έκπτωση 10%

CanDo Digi-Extend n' Squeeze Εξασκητής Χεριών Medium - Σετ 5 τεμαχίων χωρίς θήκη

Παράδοση έως 30 ημέρες
Το CanDO Digi-Extend n' Squeeze συνδυάζει τις καλύτερες δυνατότητες των εξασκητών χεριών Digi-Extend και Digi-Squeeze. Είναι το ιδανικό εργαλείο ενδυνάμωσης των χεριών. Διατίθεται σε σετ που περιέχει έναν εξασκητή χεριών από κάθε επίπεδο  δυσκολίας!
Αρχική Τιμή: 145,00 
129,90 
Κερδίζεις: 15,10 € (10%)
Παράδοση έως 30 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να το επιλέξω;

Ανάπτυξε την ευελιξία και τον συντονισμό των δαχτύλων σου! Ενδυνάμωσε τα άκρα σου αποτελεσματικά! Βελτίωσε την κυκλοφορία του αίματος και μείωσε τις πιθανότητες εγκεφαλικού επεισοδίου! Απόκτησε όλα αυτά τα οφέλη εύκολα και άμεσα κάνοντας εξάσκηση με το Digi-Extend n' Sqeeze απο την CanDO.

Detail Row #3 Right

Θα γίνει η προέκταση του χεριού σου!

Δεν θα το αφήνεις από το χέρι σου! Τόσο μικρό και ανθεκτικό που θα το έχεις πάντα μαζί σου! Το εργονομικό σχήμα της μπάλας σου προσφέρει ιδανική κατανομή πίεσης στο χέρι. Το Digi Extend n' Squeeze διαθέτει μικρά λάστιχα, δίνοντας σου τη δυνατότητα πολλαπλών ασκήσεων, ενώ παράλληλα παραμένουν σταθερά.

Detail Row #4 Left

Ενα από όλα!

Το σετ περιέχει έναν εξασκητή χεριών από κάθε βαθμό δυσκολίας. Ανάλογα πόση δυσκολία θες να βάλεις στην άσκηση σου, επίλεξε και τον εξασκήτη. Εναλλακτικά μπορείς να ξεκινήσεις από τον μικρότερης δυσκολίας εξασκητή και σταδιακά να ανεβάσεις το επίπεδο. Συμβουλεύσου το οδηγό επιλογής για να μάθεις περισσότερα. Ανακάλυψε τον εδώ.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Διατίθεται σε: Κόκκινο - Κίτρινο - Πράσινο - Μπλε - Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λαβές Χειρός

Επίπεδο Δυσκολίας
Σκληρό