Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Amila Vision F225HI Διάδρομος Γυμναστικής

Amila Vision F225HI Διάδρομος Γυμναστικής

Εξαντλήθηκε!
Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Amila Vision F225HI αποτελεί ένα ιδανικό όργανο γυμναστικής για οικιακή χρήση. Διαθέτει 3 ρυθμίσεις κλίσεων και 50 διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης. 
674,50 
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Ένα διάδρομος, πολλαπλά οφέλη!

Σμίλεψε το σώμα σου, αύξησε την κυκλοφορία του αίματος, πρόλαβε καρδιοαναπνευστικές παθήσεις! Ενίσχυσε όχι μόνο την υγεία τους σώματος σου, αλλά και του πνεύματος σου. Με το τρέξιμο μπορείς να ενισχύσεις την φυσική σου κατάσταση, αλλά και να καθαρίσεις το μυαλό σου από την ένταση. Το τρέξιμο αποτελεί την καλύτερη αερόβια άσκηση. Από το απλό περπάτημα μέχρι το δυναμικό τρέξιμο όποιο ρυθμό και πρόγραμμα αν ακολουθήσεις τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα τόσο στο σώμα σου, όσο και στην ψυχολογία σου.

Detail Row #3 Right

Προπόνηση με κάθε λεπτομέρεια!

Πόσες θερμίδες καις; Πόσους καρδιακούς παλμούς ανεβάζεις; Τι απόσταση έχεις διανύσει; Απόκτησε τον έλεγχο στις προπονήσεις σου και παρακολούθησε την πρόοδο σου! Προσάρμοσε και ανέβασε σταδιακά τους προπονητικούς σου στόχους και εξασφάλισε τρομερά αποδοτικά αποτελέσματα! Παρακολούθησε τα αποτελέσματα σου με ακρίβειά πάνω στην ενσωματωμένη LCD οθόνη που διαθέτει ο διάδρομος.

Detail Row #4 Left

Τζογκινγκ ή περπάτημα; Η και τα 2;

Θες να τρέξεις για να κάψεις τις θερμίδες που πήρες χθες από την ατασθαλία που έκανες; Θες να τρέξεις για να ενδυναμώσεις το σώμα σου; Η θες απλά να περπατήσεις; 'Οποία και είναι η ανάγκη άσκησης σου, μπορείς να την καλύψεις με σύμμαχο σου την Αmila.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαδρόμων Γυμναστικής

Ενδείξεις
  • Απόσταση
  • Θερμίδες
  • Λίπος
  • Παλμοί
  • Χρόνος
Ενσωματωμένα Ηχεία
Εύκολη Αναδίπλωση
Θέση Δοχείου
Θύρα USB
Ισχύς Μοτέρ
2,25hp
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
120kg
Προκαθορισμένα Προγράμματα
50
Ροδάκια Μεταφοράς
Στήριγμα Βιβλίου
Ταχύτητα
1-16km/h
Υδραυλική Υποβοήθηση
Έτη Εγγύησης
  • 2

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
56kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
173 x 72 x 132 cm