Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Amila Μπάλα Medicine 22cm 3kg

Amila Μπάλα Medicine 22cm 3kg

Εξαντλήθηκε!
Οι medicine balls ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της προπόνησής σου! Η ανθεκτική τους κατασκευή και η πληθώρα ασκήσεων που μπορείς να κάνεις με αυτές τις καθιστούν την ιδανική επιλογή! Διατίθενται σε διαφορετικά κιλά, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το επίπεδό σου!
36,00 
kg
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

Γιατί medicine balls;

Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση, αύξησε τη μυϊκή σου δύναμη! Δούλεψε κοιλιακούς, ραχιαίους, κάψε πολλές θερμίδες και χάσε λίπος. Για όλους τους παραπάνω λόγους επίλεξε ασκήσεις με medicine ball και δε θα χάσεις!

Detail Row #3 Right

Πληθώρα ασκήσεων

Απόκτησε μια ιατρική μπάλα και ξεκίνα την προπόνηση! Το ασκησιολόγιο που μπορείς να καλύψεις είναι τεράστιο. Γύμνασε όλο σου το σώμα, ενεργοποίησε μυϊκές ομάδες που δύσκολα ενεργοποιούνται με μηχανήματα! Δες τη φυσική σου κατάσταση να αλλάζει δραστικά!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κίτρινο

Χαρακτηριστικά Μπάλας Γυμναστικής

Βάρος Μπάλας
3kg
Διάμετρος
22cm
Υλικό Κατασκευής
Φυσικό Λάστιχο