Amila Crank Spin Bike

Amila Crank Spin Bike

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
Το στατικό ποδήλατο εκγύμνασης Crank είναι ιδανικό για προσωπική χρήση. Είναι ένα ιδανικό όργανο spinning που σου επιτρέπει να κάνεις τρομερά δυναμικές προπονήσεις!
660,00 
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί spinning;

Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου, κάψε θερμίδες και χάσε λίπος! Το spinning είναι η ιδανική μορφή άσκησης για να αποκτήσεις τρομερή φυσική κατάσταση! Κάνε τις προπονήσεις σου ακόμα πιο αποδοτικές προσθέτοντας το spinning στην ζωή σου. Δες άμεσα αποτελέσματα τόσο στο σώμα σου, όσο και στη διάθεση σου. Το spinning προκαλεί την έκκριση ενδορφινών λόγω της έντονης προπόνησης, που σου ανεβάζουν τη διάθεση!

Detail Row #3 Right

Δυναμική προπόνηση από το σπίτι!

Φέρε την γυμναστική στο σπίτι σου εύκολα και γρήγορα. Γυμνάσου δυναμικά με σύμμαχο σου το ποδήλατο Crank και δες τη φυσική σου κατάσταση να αλλάζει μέρα με τη μέρα. Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και προπονήσου δυναμικά από την άνεση του σπιτιού σου. Εξασφάλισε πολύ αποδοτικά αποτελέσματα πάνω στο spinning ποδήλατο σου!

Detail Row #4 Left

Βρες τι θέση σου!

Το ποδήλατο Spinning Crank διαθέτει πολλαπλές ρυθμίσεις προσαρμογής για να βρεις τη στάση που σε βολεύει κατά την διάρκεια της προπόνησης σου. Προσάρμοσε το ποδήλατο όπως σε βολεύει  για να ολοκληρώσεις με άνεση και ασφάλεια την προπόνηση σου. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με την ποιότητα της κατασκευής του σου παρέχει σταθερή και αρμονική κίνηση.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ποδηλάτων Γυμναστικής

Βάρος Δίσκου
18,5kg
Βάρος Ποδηλάτου
47kg
Είδος Αντίστασης
  • Ρυθμιστής στο χέρι
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
130kg
Ρυθμιζόμενη Σέλα
  • Μπρος - Πίσω
  • Πάνω - Κάτω
Ρύθμιση Τιμονιού
  • Εμπρός - Πίσω
  • Πάνω - Κάτω
Τύπος Μανιβέλας
1/8, 52t, 170mm

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
47kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
130 x 65x 130 cm